Dag 12: 266 (Big Bear lake)
12 mei 2018 - Big Bear Lake, California, Verenigde Staten
Vandaag eerste zero gedaan. Een zero is een dag waarop je niet loopt en dus zero miles behaald.
Vandaag lekker kunnen uitslapen. Wel tot 06:30, want de zon komt dan al op. Vandaag voornamelijk gechilled in Big Bear. Samen met Paul een Amerikaans ontbijt gehaald. Bacon, ei, biscuits with gravy, cinnamon bunns en bier (jah, ‘s ochtends aan het bier hoort bij het hikerdieet). Louis, Baxter en Joel verblijven in een hotel. En Mike zijn we kwijt omdat hij achter ons liep. Vandaag was een heerlijke uitrustdag. Voetjes weer even laten bijkomen van de marteling die we ze elke dag aandoen.
In het hostel raakte ik in gesprek met wat meiden die ook de PCT liepen. Alledrie hebben ze al de Appalachian Trail gelopen. Ik vertelde hen over Sisyphus, en hoe wij als PCT-hikers eigenlijk allemaal hetzelfde (al dan niet erger, zoals ik al eerder geargumenteerde) ondergaan als Sisyphus. Een van de meiden vond Sisyphus eigenlijk wel een zeer passende trailname, veel beter dan Wonderboy (de trailname die de jongens aan me hadden gegeven), en die mening deelde ik met haar. Dus ik heb officieel een trailname nu.
Hoewel de fout makkelijk is gemaakt om me te noemen naar de vrijwel gelijknamige geslachtsziekte...
Vandaag heel veel Pool gespeeld met Paul en een beetje rond Big Bear gelopen. Resupply gedaan in Dollar Tree, waar alles een dollar is. 5 ramen of 8 servings of mashed potatoes voor slechts 1 dollar!