Dag 14: 292.0 -> 313.4

14 mei 2018 - Big Bear Lake, California, Verenigde Staten

Tijdens het lopen kwamen we vandaag enorme dennenappels tegen. Ter grootte van een hoofd. Paul zegt dat ze in Yosemite nog groter zullen zijn. Ben benieuwd.
Terwijl we door het woestijnlandschap liepen zag Paul een groepje heliumbalonnen. Aanvankelijk hadden we beide de kinderlijke gedachte dat er iets zou liggen, cola/bier etc.. Helaas, alleen de balonnen. Aangezien ik er met al het aangekoekte stof niet heel apetijtelijk uitzie, dacht ik de boel enigszins op te kunnen fleuren door de balonnen aan mijn pack te binden. Zag er niet heel veel beter uit, maar had wel het effect dat iedereen die me tegen kwam mij een fijne verjaardag toewensde. Geen cadeautjes gekregen... jammer.
‘S middags uitgerust bij een vijftal hotsprings. Een bijzonder contrast qua comfort met al het gehike.
Het klinkt misschien gek maar ik begin mijn tent echt als enorme luxe te zien. Het is een enorme verademing als je na 10-12 uur lopen eindelijk in je tent kan liggen om uit te rusten.
Tjalling is momenteel bezig met zijn eindexamens en ‘s middags vernam ik van hem dat hij waarschijnlijk tegen een tien aanzit met zijn wiskunde-examen. Enorm trots!
Mijl 300 behaald!