Dag 105: 2091.5 -> 2096.9 (Timberline Lodge)

13 augustus 2018 - Government Camp, Verenigde Staten

De laatste 5 mijl naar Timberline Lodge legde ik af in een moordtempo. Bergopwaarts, met een zachte zandondergrond, kwam ik doorweekt aan. Net voordat ik bij de Lodge aankwam, zag ik een boordje met ‘hiker shower’. Perfect! Ik sloeg links af richting de douche. Ik eindigde op de parkeerplaats van de lodge. Ik keek rond maar zag alleen maar auto’s en twee porter potties. Er liep een man die mij wist te vertellen dat een van die twee porter potties eigenlijk een porter shower was. Ik opende de deur, en verdomd, een douchekop.
Na een verfrissende, koude douche ging ik naar de Lodge, richting het buffet dat onder PCT-hikers bekend staat als het beste ontbijtbuffet van de trail. Dus om 08:30 loop ik de lodge binnen. Ik loop een paar keer verkeerde maar kom uiteindelijk terecht bij de dinerzaal. De host vraagt met hoeveel ik ben.
‘Party of one’.
‘Alright, it’ll be about a 20 minute wait.’
20 minuten om half 9 ‘s ochtends?! Ik houd me onder hevige frustratie kalm, pak een koffietje en ga ergens in de ontvangsthal zitten. Ik babbel wat met andere hikers en na zo’n 20 minuten, de man loog niet, worden we geroepen.
Mijn maag is flink geslonken want na 1 goedgevuld boord zit ik vol. De resterende leegtes in mijn maag vul ik wanhopig met verse smoothie, in de hoop mijn 17 dollar terug te verdienen. De rest van de dag ben ik aan het zonnen en relaxen. Aaaaaah vakantie!!