Dag 56: South Lake Tahoe (1091.0)

25 juni 2018 - South Lake Tahoe, California, Verenigde Staten

Mijn streak om niet op een matras te slapen heb ik vandaag verbroken. De nachtrust werd er echter alleen maar slechter door...
Audio moest vandaag naar het ziekenhuis in SLT omdat hij een Hepatitis B titer moest laten prikken. Hij is aangenomen voor Medschool en gaat over drie weken de trail af om in Kentucky geneeskunde te studeren. Toen hij terugkwam van het ziekenhuis vertelde hij dat hij gecrashed was met zijn limescooter (dezelfde die we gisteren naar het hostel hadden gereden). Ironie.
Niets aan de hand, maar het zou een lullig einde van de PCT zijn.
Terwijl Audio weg was, heb ik met reaper ontbijt gehaald, zijn de naar de outfitter gegaan (waar ik deet, een net tegen de muggen, een nieuw sawyer filter, nieuwe sokken en nieuwe tips voor mijn wandelstokken heb gekocht).
Het nieuwe filter is de grote variant van Sawyer en filtert in circa 1 minuut een liter water, in tegenstelling tot de mini die er 10 minuten over doet... Size matters.
In de outfitter kwam ik Baxter tegen en kon ik eindelijk verhaal houden over wat er uiteindelijk was gebeurt de afgelopen dagen. Paul en Baxter hadden allebei op dag 50 bedacht dat ze in 4 dagen wilde doen over de resterende mijlen. Dat betekende dat ze 4 dagen lang 29 mijl per dag gemiddeld zouden moeten lopen. Iets wat mij een beetje ambitieus leek, maar wat ik graag een poging wilde wagen. Diezelfde avond nog maakte ik kamp na 27 mijl in totaal te hebben gelopen. Ik kon mijn goede voornemens nog geen dag volhouden. Het leek wel nieuwjaar.
Volgens Baxter was hij Paul al de volgende dag kwijtgeraakt en had hij geen contact meer met hem kunnen krijgen. Baxter was uiteindelijk Kennedy Meadows North ingegaan om daar zijn Bear Cannister en andere overbodige spullen naar huis te sturen.
“Townstuff” gedaan. Eten, drinken, resupply en meer eten.
2 Trailangels hebben ons teruggereden naar de trailhead zodat we morgenvroeg kunnen beginnen. Next stop Sierra City (of mogelijke Truckee, als tussenstop)

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl