Dag 9 (9mei): mijl 193.0 -> mijl 218.5 (White Water Preserve)
9 mei 2018 - Whitewater Preserve, Verenigde Staten
Hele lange dag. Nieuw recordvan 25,5 mijl. ‘S ochtends circa 6000 feet gedaald. Mijn voeten beginnen twee klompen van eelt te worden. Heb al aardig wat blaren (gehad).
Na de daling was er een waterbron waar je met een kraantje water omhoog kon schieten... Een erg onhandig ding om 6 liter per persoon mee te vullen. Met het gebruik van een halve fles als een soort begeleidingsonderdeel konden we het water makkelijker en sneller in de fles krijgen. (zie foto)
Ja lieve lezer, dit zijn de zaken die het dagelijks leven hier kleur en sensatie geven. Alles is relatief. Tijdens het lopen nog een dode tarantula gevonden.
‘S middags onder een overpass van Highway 1 gelunched. (Zie foto) Onder het genot van 4 bier, 3 zakjes chips, een banaan en 3 donuts. Hmmm. De term hiker trash gold nu meer dan ooit. Na het eten half aangeschoten de rest gelopen. Langs een windmolenpark gekomen en ‘s avonds laat neergestort in Wild Water Preserve.
Heb in Idyllwild te weinig eten gekocht dus dat wordt rantsoeneren. Hopelijk is er morgen bij White Water Preserve iets te koop.
De eerste 200 mijl in ieder geval behaald!